Κυριακή, 24 Ιουλίου 2011

Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος

Πίστευε ότι οι γνήσιοι νορβηγοί είναι μέρος της άριας φυλής και προέρχονται από έναν εξωγήινο πολιτισμό που τους εμφύτευσε στην Γή καθ εικόνα και ομοίωση του   .
Ότι οι υπόλοιποι σκουρόχρωμοι είναι εκφυλισμένα όντα που απειλούν να εξαφανίσουν την άρια φυλή.
 Ότι ο Χριστιανισμός του μεσαίωνα (και ουχί ο σημερινός εκφυλισμένος από τους σκουρόχρωμους) είναι η θρησκεία των αρίων θεανθρώπων .
Ότι οι Ιππότες Ναίτες ήταν βέροι άριοι και απόγονοι του άριου Χριστού.

Ότι  το εργατικό κόμμα της Νορβηγίας ήταν φυτώριο του μπολσεβικισμού.
Ότι πίσω από τον Μπολσεβικισμό κρύβονται οι Εβραίοι.
Ότι πίσω από την λέσχη Bilderberg  κρύβονται  οι εβραίοι.
Ότι πίσω από την οικονομική κρίση κρύβονται διεφθαρμένοι εβραίοι καπιταλιστές.
Ότι πίσω από τον Ομπάμα κρύβονται επίσης οι εβραίοι.
Ότι οι δίδυμοι πύργοι ήταν δουλειά των εβραίων και γι αυτό οι εβραίοι των δίδυμων πύργων δεν πήγαν εκείνη την ημέρα για δουλειά.
Ότι   τα κόμματα στο σύνολό τους πρέπει να καταργηθούν γιατί έχουν αλωθεί από τον σιωνισμό και τον μπολσεβικισμό και να δημιουργηθεί μια νέα κοινωνία στα πρότυπα της στρατιωτικής ιεραρχικής οργάνωσης.
Τα μέλη αυτής της στρατιωτικοποιημένης  κοινωνίας πρέπει να είναι  άριοι και να ισχύει μόνον για αυτούς η άμεση δημοκρατία στην λήψη των αποφάσεων  ( στα πρότυπα των Ιπποτών της στρογγυλής τραπέζης).
Να ξεκινήσει μια νέα σταυροφορία ενάντια στον Ισλαμισμό.
Έτσι , λοιπόν, ο Ριχάρδος ο λεοντόκαρδος αφού τελείωσε τις ασκήσεις του στο γυμναστήριο bodybuilding,  ξεκίνησε να αλλάξει τον κόσμο εξοντώνοντας εκατό παιδάκια της κατασκήνωσης του εργατικού κόμματος Νορβηγίας.
Τι μου θυμίζουν όλα αυτά;

Δεν υπάρχουν σχόλια: