Ένας τροβαδούρος βορειοδυτικά του Ρίο Πέκος με ελάχιστα αποθέματα τροφής , αντοχής , ανοχής και με ξεκούρδιστη την σολ

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2009

Έτος Νταλάρα

Ζήτω τα 60 χρόνια από την γέννηση του Γιώργου Νταλάρα

Το έθνος των Ελλήνων (συμπεριλαμβανομένων και των Κυπρίων) καθώς και το έθνος της Σιέρα Λεόνε ετοιμάζουν πυρετωδώς τις εκδηλώσεις για την εξηκονταετή επέτειο από την γέννηση του εθνικού μας τραγουδιστή.

Την ερχόμενη Τρίτη θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις λατρείας στον μεγάλο ιερουργό του λαϊκού μας τραγουδιού.

Η κυβέρνηση της Σιέρα Λεόνε έχει κηρύξει το 2009 «έτος Νταλάρα».

Η κυρία Άννα Ραγκούση-Νταλάρα επιφυλάσσει στον σύζυγο της και σε όλους μας την μεγαλύτερη έκπληξη. Η , πέραν πάσης αμφιβολίας, εκλογή της στην Β΄Αθηνών με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ είναι το καλύτερό δώρο για αυτήν την επέτειο.

Έτσι ο ερχόμενος χειμώνας θα είναι γεμάτος Νταλάρα. Θα ανοίγεις το κανάλι της Βουλής και θα ακούς να αγορεύει η κυρία Νταλάρα . Θα το γυρίζεις στην ΝΕΤ θα τραγουδάει ο Νταλάρας . Θα πηγαίνεις στο ΣΚΑΙ θα έχει ντοκιμαντέρ από την Σιέρα Λεόνε. Η ΕΤ1 θα έχει αφιέρωμα στην Κύπρο με συμμετοχή Νταλάρα. κ.ο.κ .

Εάν η annadalara , όπως ακούγεται, αναλάβει και πόστο (υπουργείο πολιτισμού) στη νέα σοσιαλιστική κυβέρνηση, τότε θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι η Φιλοθέη θα μπει για τα καλά στην υπηρεσία των απανταχού αναξιοπαθούντων.

4 σχόλια:

haridimos είπε...

αψογο !

IL TROVATORE είπε...

Που με ξετρύπωσες βρε Χαρίδιμε;
Ευχαριστώ πολύ!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Ξέχασες, πάντως, να γράψεις και το ότι οι μαθητές των δημοτικών σχολείων, των γυμνασίων και των λυκείων της χώρας θα κληθούν να γράψουν έκθεση με θέμα: "Πάγωσ' η τσιμινιέρα. Δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα!" Σε χαιρετώ από καρδιάς.

IL TROVATORE είπε...

Ευχαριστώ Γιώργο
Αλλά αποφευγω να γράφω πολλά πολλά διότι είναι ευαίσθητος και το παίρνει επι πόνου.
Να μην τρέχουμε στα δικαστήρια καταμεσίς του σοσιαλισμού.