Ένας τροβαδούρος βορειοδυτικά του Ρίο Πέκος με ελάχιστα αποθέματα τροφής , αντοχής , ανοχής και με ξεκούρδιστη την σολ

Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2009

ΛΙΑΝΑ

Επιτέλους δημοσιεύθηκε στο περιοδικό των (σκληρά) εργαζομενων αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας η βαρυσήμαντη ομιλία της Λιάνας στο συνέδριο της Ομοσπονδίας Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η Λιάνα ανελαβε να κάνει "λιανά" την πολιτική συμαχιών του κόμματος στους σκληρά εργαζόμενους αστυνομικούς που ανήκουν ως γνωστόν στο προλεταριάτο και έχουν να αντιμετωπίσουν καθημερινά τους ταραξίες των βορείων προαστείων.
Λένε ότι ξεκίνησε την ομιλία της με την προσφώνηση " Τίμιοι δεξιοί πατριώτες! Αριστεροί Δοσίλογοι! Εξαγνισμένοι ταγματασφαλίτες!......" ενώ στη συνέχεια κάλεσε τους Αξιωματικούς της Αστυνομίας να μην συμμετέχουν στις διαδηλώσεις με την ΓΣΕΕ (που είναι εργοδοτική και ξεπουλημένη) και να κατεβαίνουν με το ΠΑΜΕ (που δεν αποτελείται μόνο απο κομμουνιστές αλλά και απο "αλλους¨).

Εκτιμούμε ότι θα έπρεπε να αναφερθεί και στο Επίδομα Ξυλοδαρμού που ο δικομματισμός καθυστερεί αδικαιολόγητα να τους καταβάλλει.
Το κομμα εκτίμησε θετικά την παρεμβαση της Λιάνας ως μια ανεκτίμητη προσφορά στην υπηρεσία της πολιτικής συμμαχιών του κόμματος.

Τήν εν λόγω πολιτική(των συμμαχιών) λένε ότι την έχει εμπνευσθεί ο Κολοσσός της Μαρξιστικολενινιστικής σκέψης Σπύρος Χαλβατζης με την συνδρομή του Τιτάνα του κομμουνισμού Δημήτρη Γόντικα και υπό την υψηλή επίβλεψη του φωτεινού τιμονιέρη Μάκη Μαίλη.
Τα μέλη της ΚΝΕ (που λένε- ασταμάτητα-το μέγα ΝΑΙ) καλούνται να αποστηθίσουν το "ντουκουμέντο" διαφορετικά θα κληθούν στο συνέδριο με τον κηδεμόνα τους.

5 σχόλια:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΓΥΡΟΣ είπε...

ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!!!!

il trovatore είπε...

ευχαριστώ Δημήτρη μου!
Ελπίζω στην στήριξή σου.

Μπρεζνιεφικό απολίθωμα είπε...

Και τι απέγινε το sammys που όλοι αγαπήσαμε;

Για τα γεννητούρια του μπλοκ που ήταν ώριμο τέκνο της οργής κι εν όψει των ευρω-εκλογών, της ελπιδοφόρας συγκόλλησης με την ενάντια, του ευρωβουλευτή που έρχεται και της παλλαϊκής συγκέντρωσης στο σπόρτιγκ αφιερώνω στον τροβατόρε το δίστιχο:

"όχι στον κατήφορο, στο βούρκο της σαπίλας
το δρόμο τον δείχνει ο σύντροφος δεσύλλας".

Αν κι εγώ άλλο θα ψηφίσω, το ξέρεις...

il trovatore είπε...

Οτι και να πείς, μου αρέσεις!

googler είπε...

Although there are differences in content, but I still want you to establish Links, I do not
fashion jewelry